Blue WhatsApp Plus APK Download

Blue WhatsApp Plus APK Downloaden v9.94 Laatste versie (officieel)

Blue WhatsApp Plus is een verbeterde en aangepaste versie van WhatsApp. Deze gewijzigde app is ontwikkeld door een derde partij en biedt klanten meer functionaliteiten die niet langer beschikbaar zijn in de legitieme versie.

Naam appBlue WhatsApp Plus
UitgeverBlueMods
Maat83MB
Nieuwste versie9.94
Aan de slag
Vereist4.0+
MODVoor Android
GenreCommunicatie
OntwikkelaarWhatsApp LLC
Update1 dag geleden

Het werkt naadloos en zorgt voor een superieure berichtervaring. Het beste is dat je Blue WhatsApp Plus helemaal gratis kunt downloaden en installeren op je Android-apparaat. Deze unieke WhatsApp-mod heeft aan populariteit gewonnen onder gebruikers dankzij de mogelijkheid om de WhatsApp-interface te personaliseren. Bovendien biedt WhatsApp Plus Blue uitzonderlijke modfuncties met betrekking tot privacy, beveiliging, PlusThemes en meer.

Deze extra opties maken het WhatsApp-platform leuker en gebruiksvriendelijker. Ondanks de toevoeging van deze extra functies blijven de oorspronkelijke functies van WhatsApp toegankelijk. Om toegang te krijgen tot de mod-opties tik je gewoon op de drie puntjes en selecteer je PlusMods. Samengevat mist standaard-WhatsApp veel handige functies die eenvoudig kunnen worden vervuld door een WhatsApp Mod zoals Blue WhatsApp APK te gebruiken.

Wat is de Blue WhatsApp Plus APK?

De Blauwe WhatsApp Plus APK is een verbeterde versie van WhatsApp die je kunt downloaden in de Play Store. Met deze verbeterde versie van WhatsApp kun je voorop blijven lopen in gesprekken en chats.

In tegenstelling tot de standaard WhatsApp heeft deze aangepaste versie een reeks extra functies.

Een getalenteerde externe ontwikkelaar heeft deze opmerkelijke WhatsApp-mod gemaakt nadat hij bepaalde beperkingen in de originele app had ontdekt. Ze hadden het ingenieuze idee om deze gratis te downloaden en te installeren voor Android-apparaten.

Een van de unieke functies is dat je berichten naar meer dan honderd ontvangers tegelijk kunt sturen of meer dan 30 afbeeldingen kunt delen met één ontvanger of groep.

Als je tot de eindeloze mensen behoort die nummers tellen op WhatsApp, ben je misschien blij om te horen dat er op dit moment een nieuw model is uitgebracht. Deze moderne vervanging introduceert een interessante functie die bekend staat als „Blue WhatsApp Plus“ en die tot nu toe fantastische feedback van klanten heeft gekregen. Als je het wilt proberen, lees je hier hoe je dat kunt doen.

WhatsApp is een essentiële app waar velen van ons afhankelijk van zijn voor onze mobiele apparaten. We gebruiken Facebook om gesprekken te voeren over evenementen of uitstapjes, foto’s en video’s uit te wisselen, te communiceren met dierbaren en nog veel meer. Maar wat als je de mogelijkheid had om extra functies te gebruiken en geanimeerde GIF’s met je berichten mee te sturen? Dat kan nu met de introductie van Blue WhatsApp Plus!

Dit up-to-date model van de messaging app brengt een overvloed aan fascinerende verbeteringen die waarschijnlijk je gemiddelde ervaring zullen verbeteren.

Blue WhatsApp Plus APK Download

Wat is WhatsApp?

Een gratis app voor onmiddellijke berichten voor Android- en iPhone-klanten staat bekend als WhatsApp Messenger. Je kunt tekstberichten sturen naar mannen en vrouwen of groepen klanten. WhatsApp-gesprekken worden online gevoerd. Standaard sms’en verloopt daarentegen via je telefoonprovider.

WhatsApp bevat alle aspecten die je zou verwachten van een moderne messaging-app voor chats, zoals de mogelijkheid om GIF’s te versturen en te zoeken, je locatie te delen en foto’s te versturen. Naast de fundamentele sms-functie helpt WhatsApp ook met spraakgesprekken, videogesprekken en spraakmemo’s. Om nog maar te zwijgen van alle verbergfuncties van WhatsApp.

Kenmerken van Blue WhatsApp Plus APK

Privacy- en beveiligingsmanagement

De belangrijkste functies die gebruikers naar verschillende online chatapplicaties lokken, zijn privacy- en beveiligingsfuncties. Omdat sociale media-apps de digitale opslagplaats zijn voor alle gesprekken en herinneringen, wil iedereen dat ze veilig en privé zijn.
WhatsApp staat in het teken van end-to-end versleutelde chat, zoals iedereen weet. Hierdoor is het de meest betrouwbare berichten-app. Het voordeel van het gebruik van de Blue Whatsapp Plus apk is dat u de privacy-instellingen kunt aanpassen op basis van wie u kent. Bepaalde gesprekken met uw contacten kunnen ook privé worden gevoerd.

Wanneer u een bericht ontvangt dat iemand heeft verwijderd zonder dat u het leest, kan dit uiterst verontrustend zijn. Alle verwijderde chats kunnen echter worden hersteld met de Plus-versie. Nog een voordeel van deze functie is dat u op de hoogte wordt gesteld als een van uw vrienden ervoor kiest het bericht te verwijderen. Terwijl audiogesprekken en videochatten nu veel beter zijn met Blue Whatsapp, is de belervaring nog steeds verbeterd. Op standaard WhatsApp moet u de gebruiker echter blokkeren om te voorkomen dat hij u belt of een bericht stuurt.

Laten we zeggen dat u last heeft van onaangename contacten die u willekeurig bellen en uw privacy of schema niet respecteren. Vervolgens kunt u kiezen wie u kan bellen met behulp van de privacy-instelling die beschikbaar is in de Blue Whatsapp Plus 9.11 apk-versie. U wordt dus gespaard van het klikken op de knop Afwijzen.

Zelfs als je offline bent, kun je ze in het echte leven nog steeds met de minste verstoring vermijden. U kunt een offline status behouden, ongeacht uw internetverbinding, aangezien de Plus-versie u die optie biedt. Is dit niet geweldig? Degenen die introverte mensen zijn of liever geen interactie hebben met hun familie, zullen deze versie van Plus een bron van onschatbare waarde vinden.

Aanpasbaar

De presentatie is erg belangrijk! In Blue WA Plus vind je eenvoudigere categorieën voor individuele chats en groepsvensters. Je ogen voelen zich op hun gemak met het kleurenschema van de pictogrammen en balken.

Na het downloaden van thema’s uit de WhatsApp Blue Plus themacollectie, kun je er een eindeloos aantal aan koppelen. Samen met een exclusieve optie om thema’s aan te passen, kun je ook je favoriete thema’s tegelijkertijd op meerdere accounts toepassen. Als je dol bent op iPhones, zul je blij zijn te horen dat je met deze aangepaste versie van WhatsApp een thema in iPhone-stijl kunt gebruiken op een Android-telefoon.

Je keuze heeft invloed op alles wat je ziet in je chatbox. De kleur van het lettertype, de stijl, de grootte en zelfs het ontwerp van het blauwe vinkje zijn nu allemaal aanpasbaar.

Statusbeheer

Tegenwoordig is het heel gewoon om je herinneringen te delen via WhatsApp statusupdates. Er gaat geen dag of uur voorbij dat een van je contacten niets nieuws te delen heeft. WhatsApp Verhalen. Iedereen heeft verschillende statussen in zijn contactenlijst. Sommigen uploaden eenvoudige dagelijkse foto’s, stemmingsstatusupdates of muziek. Elke contactpersonenlijst heeft wel een vriend wiens slimme meme-sharing ons doet glimlachen.

Als je iemand leuk vindt op WhatsApp, moet je hem of haar een bericht sturen met het verzoek de gedeelde afbeelding of video naar je toe te sturen. Je kunt de status echter rechtstreeks downloaden van Blauwe WhatsApp Plus apk als je het leuk vindt. Dit is spannend en tijdbesparend, nietwaar? Met de Plus apk kun je zelfs de profielfoto’s van je contacten downloaden, zodat je eindelijk afscheid kunt nemen van de korrelige schermafbeeldingen van de profielen van je contacten die je hebt gemaakt tijdens het gebruik van WhatsApp. De functies van Blue WhatsApp blijven me verbazen.

Herstel en maak een back-up in Blue WhatsApp Plus

De meesten van ons hebben een heleboel waardevolle gegevens op WhatsApp en af en toe – zoals in mijn geval – verliezen we iets cruciaals uit het oog. Zelfs standaard-WhatsApp kan er niet voor zorgen dat onze verloren gegevens volledig beschermd zijn.

Blue WhatsApp Download verschilt echter van de anderen omdat het eenvoudiger is om een back-up te maken van je gegevens en deze te herstellen wanneer je ze moet repliceren. Zoals eerder vermeld, is WhatsApp uitgegroeid tot een virtuele opslagplaats voor herinneringen. We slaan al onze herinneringen op als video’s, afbeeldingen en chats. Na verloop van tijd verliest WhatsApp de mogelijkheid om het volledige back-upbestand op te slaan.

Je ontvangt de helft bij het herstellen en de andere helft is voor altijd verloren. Met begrip voor de waarde van al die momenten die zijn vastgelegd in foto’s en gesprekken, kun je met de Blue WhatsApp Plus APK updateversie een back-up van je gegevens maken en deze ophalen wanneer je maar wilt.

Belangrijkste functies in de nieuwste versie van Blue WhatsApp Plus APK

 • Deze WhatsApp-mod bevat een anti-banfunctie.
 • Je kunt zowel standaard WhatsApp als Blue WhatsApp Plus gebruiken op dezelfde telefoon.
 • Je kunt nog steeds bellen, zelfs als je geen telefoonnummers opslaat.
 • Je kunt oproepen uitschakelen en Blue WhatsApp naar wens personaliseren.
 • De gegevens op je telefoon kunnen door anderen worden gebruikt.
 • Het uiterlijk en de tekstlettertypen van de chat kunnen worden gewijzigd als je verbinding hebt met internet of Wi-Fi.
 • Verwijderde contacten op je eigen apparaat kunnen nog steeds worden gebruikt om te bellen.
 • We kunnen je WhatsApp-account gebruiken om toegang te krijgen tot een groot aantal mediafuncties.
 • Het zorgt automatisch voor offline teksten op de server en stuurt ze terug wanneer je een betrouwbare internetverbinding hebt.
 • Er zijn nu blauw gekleurde WhatsApp Plus-thema’s beschikbaar.
 • Gebruik WhatsApp Blue om je status te verbergen en te voorkomen dat mensen zien dat je online bent.
 • In tegenstelling tot zijn voorgangers vereist Blue WhatsApp Plus geen pinregistratie.
 • Deze berichtenapp vereist geen afmelding, net als de originele app.
 • Voor online chat heb je de optie om je chatscherm aan te passen.
 • De blauwe versie van de app voelt anders aan dan andere WhatsApp-mods die verschillende thema’s hebben.
 • Spraakmemo’s kunnen via WhatsApp worden verzonden op dezelfde manier als andere app-modi.
 • Het uiterlijk van het startscherm is aanpasbaar.

Hoe WhatsApp Blauw nieuwste versie downloaden op Android

Blue WhatsApp is een mod-app; het downloaden ervan op een Android-telefoon kan problemen opleveren. Play Protect, een ingebouwde beveiligingsfunctie van de Google Play Store, scant apps die worden gedownload van niet-gelieerde websites. Het kan nu snel wijzigingen aan apps identificeren en is iets complexer geworden.

Daarom raden we je aan deze functie voorlopig uit te schakelen. Je kunt de beveiligingsfunctie opnieuw inschakelen na het downloaden en installeren van Blue WhatsApp en alles zal veilig zijn.

De instructies voor het veilig downloaden van WhatsApp Blue Plus op Android vind je hieronder. Let goed op.

Blue WhatsApp Plus APK Download

Stap 1: Tik op de knop hieronder om de pagina Blauwe WhatsApp apk download te openen.

 Stap 2: Tik op het downloadpictogram dat verschijnt naast de naam van het blauwe WhatsApp-bestand.

Stap 3: Wacht tot het APK-bestand door de server van Mediafire naar je browser wordt gestuurd.

Stap 4: Klik op OK om te beginnen met het downloaden van Blue WhatsApp nadat je browser je heeft geattendeerd op de bestandsaanvraag.

Stap 5: Wacht gewoon tot de download is voltooid. Voltooid.

Zo kun je deze WhatsApp mod voor Android dus zonder risico downloaden. Nadat je het hebt gedownload, volg je onze instructies om het correct te installeren en al je vorige WhatsApp-chatgegevens over te zetten.

Hoe je WhatsApp Plus op Android installeert zonder WhatsApp-chats te verliezen

Maak je geen zorgen als je je afvraagt wat er met je oorspronkelijke WhatsApp-gesprekken gebeurt als je overschakelt naar Blue WhatsApp. Al je WhatsApp-chatgegevens kunnen namelijk met slechts één klik worden overgezet. Hieronder vind je de volgende stappen.

 • Schakel Play Protect uit en zorg ervoor dat uw telefoon is ingesteld om de installatie van apps van derden uit “onbekende bronnen mogelijk te maken.”
 • Open de downloads van uw browser en kies de Blue WhatsApp die u eenvoudigweg hebt gedownload.
 • Druk op Installeren en kijk voor een succesvolle installatie.
 • Klik op Gereed om het installatieprogramma te sluiten nadat Blue WhatsApp klaar is met installeren.
 • Open de applicatie vanuit de app-lade.
 • Selecteer “Agree” om verder te gaan.
 • Voer nu het telefoonnummer in dat is verbonden met uw WhatsApp-account; druk echter nog niet eenvoudig op “Next”.
 • De optie om “WhatsApp data” te kopiëren wordt onderaan geplaatst.
 • Voer daarna gewoon de resterende stappen van de standaard aanmeldingsprocedure uit, zoals het invoeren van uw naam en het bijvoegen van een profielfoto. Dat is alles.

Wanneer Blue WhatsApp klaar is met initialiseren en je naar het startscherm wordt gebracht, zie je al je WhatsApp-gesprekken, samen met alle berichten en media daarin.

Screenshots van Blue WA Plus APK

Conclusie

Als je je WhatsApp-plezier wilt uitbreiden, is het de moeite waard om WhatsApp Blue Plus te verkennen. Deze aangepaste versie van de officiële WhatsApp Messenger biedt een reeks unieke functies naast de standaard berichtenapps die beschikbaar zijn op iOS- en Android-apparaten. Deze app gebruiken om gesprekken te voeren met maximaal 256 mensen is een geweldig hulpmiddel dat het beheren van grote projecten eenvoudiger maakt dan voorheen.

Als je hebt genoten van wat je hebt gezien, raden we je aan Blue WhatsApp Plus nu te downloaden!

Veelgestelde vragen

Is het veilig om de Blue WhatsApp Plus Apk te gebruiken?

Je kunt niet verbannen worden van de app WhatsApp Plus Blue. De Anti-Ban-functie is al aanwezig. Maar je kunt niet vertrouwen op een externe app. Deze applicaties van derden zijn het meest vatbaar voor online bedreigingen.

Is het mogelijk om de Blue WhatsApp Plus apk en WhatsApp tegelijkertijd te gebruiken?

Je kunt beide app-versies inderdaad tegelijkertijd gebruiken. Je eerste WhatsApp-ervaring wordt niet veranderd door de Blue Whatsapp Plus 9.11 apk Download.

Wat is de procedure voor het bijwerken van Blue WhatsApp?

Je kunt WhatsApp Blue upgraden door op de optie „downloaden“ te klikken als je denkt dat je de oudere versies van de WhatsApp-aanpassingen hebt. Je kunt dit doen om de meest recente versie van deze mod te verkrijgen en te beginnen met het gebruik van de Blue WhatsApp Plus-update.