WhatsApp Plus APK Download

WhatsApp Plus APK Download 17.70 (Officieel) Laatste Versie

WhatsApp Plus APK is de nieuwste & geavanceerde versie van WhatsApp met Plus-functies die je niet krijgt in de officiële webversie of Play Store-versie van de app.

Naam appWhatsApp Plus APK
Maat76 MB
Versie17.70
Pakketcom.waplus
Installeert100,000,000+
Beoordeling4.5
TaalOndersteuning voor meerdere talen
OntwikkelaarWhatsapp Mods
Laatst bijgewerkt1 dag geleden

Het is een vernieuwde app-versie waarmee je WhatsApp-statussen kunt downloaden en kunt genieten van anonimiteit op het platform. Je krijgt tientallen thema’s in de Plus Theme Store en alle thema’s zijn aanpasbaar.

Het biedt verbeterde privacy-instellingen voor zowel de app als alle chats binnen de app. De appvergrendelingsfunctie en DND-modus onderscheiden deze plusversie van alle andere mods. Bovendien biedt het een gevarieerde sociale mediacirkel met WhatsApp-kanalen, verhoogde groepslimieten en eindeloze communityfuncties. Download de APK WhatsApp Plus Ultima Version  en herdefinieer je WhatsApp-reis met talloze Plus-functies.

WhatsApp Plus APK Download

Kenmerken van WhatsApp Plus

Van het downloaden van statussen tot de spookmodus en van DND tot het aanpassen van thema’s, deze app biedt talloze functies. Laten we de Plus-functies van deze app verkennen die elke WhatsApp-gebruiker wil hebben.

Divers aanbod van maatwerk

In tegenstelling tot de officiële versie van de app kun je met deze plus-versie de interface opnieuw inrichten. Je kunt verschillende instellingen, lay-outs, pictogrammen en andere elementen van de UI aanpassen en wijzigen.

In-app Thema’s

Er is een ingebouwde themawinkel in WhatsApp Plus Original. Deze winkel biedt tientallen thema’s voor de App UI van deze Plus-versie. Je kunt elk thema kiezen en het verder aanpassen omdat alle thema’s aanpasbaar zijn.

Spookmodus

Om anoniem te blijven op dit platform bevat deze plusversie een spookmodus die je aanwezigheid in chats uitschakelt. Het verbergt je online status, typstatus, opnamestatus en zelfs blauwe vinkjes wanneer je berichten leest in chats.

Status Downloaden

Je hebt geen extra app van derden nodig om statussen te downloaden, want de ingebouwde statusdownloader van deze plusversie kan het werk voor je doen. Je kunt elke status van je contacten downloaden met 100% anonimiteit.

Verhoogde statusdeling

De officiële versie van de app staat videostatussen van 30 seconden en korte tekststatussen toe. Maar met de WhatsApp Plus App kun je deze limiet verhogen. Hiermee kun je lange video’s als statusverhaal posten. Bovendien kun je in deze plusversie van de app ook kiezen voor een hogere tekstlimiet voor je tekststatus.

Anti-verwijder functie

Lees alle verwijderde berichten en krijg toegang tot alle verwijderde mediabestanden in chats met de anti-verwijderfunctie. Bovendien krijg je met deze anti-verwijderfunctie ook toegang tot verwijderde statussen en kun je ze zelfs downloaden.

Geavanceerd delen van media

Deel grote bestanden met verbeterde mediakwaliteit in deze plusversie. Hiermee kun je grote bestanden tot 1GB, HD-video’s en afbeeldingen van hoge kwaliteit delen zonder kwaliteitscompressie.

Chat privacy-instellingen

Met deze functie kun je chatinstellingen aanpassen voor een extreem privacyniveau. Je kunt dubbele & blauwe vinkjes in- of uitschakelen. Verberg je typ-/opnamestatus in gesprekken. Bovendien geeft het ook een chatvergrendeling om elk gesprek in een beschermd schild te houden.

Emoji’s & Stickers

Om je instant messaging nog directer en expressiever te maken, WhatsApp Plus Azul  biedt emoji’s & stickers. Je kunt ook meer stickerpakketten & emojivarianten toevoegen met de functie Add-ons.

Bontstijlen

Laat je persoonlijke stijl zien in gesprekken en tekststatussen met mooie lettertypes. Deze plusversie heeft honderden decoratieve en fancy tekststijlen voor je typeplezier.

DND-modus

Er is een ingebouwde DND-modus in WhatsApp Plus APK. Dit schakelt de internetvoorziening uit naar alleen deze plus versie app en je kunt het internet nog steeds gebruiken voor andere apps op je Android. Het is een ideale aanwinst voor diegenen die niet gestoord willen worden terwijl ze aan andere apps werken. Je kunt ook even een pauze nemen van dit sociale mediaplatform terwijl je andere dingen op je apparaat gebruikt.

Toepassing vergrendelen

WhatsApp biedt officieel end-to-end-encryptie en er zijn ook veel privacyfuncties in deze plusversie. Toch kun je je app beschermen met een extra beschermingslaag met de app-vergrendelingsfunctie. Met de geïntegreerde app-vergrendelingsfunctie van de WhatsApp Plus-app kun je een wachtwoord, vinger, pincode of patroon instellen voor deze app.

Alternatieve app

De plus-versie in deze app is de perfecte MOD van WhatsApp. Maar als deze niet werkt op je apparaat, kun je ook gaan voor Blue WhatsApp APK.Deze Blue WhatsApp Plus-versie brengt ook het volledig ontsloten potentieel van dit platform. Je kunt status downloaden, genieten van anonimiteit en je app personaliseren met Blue WhatsApp APK. Meer nog, deze blauwe versie heeft ook verbeterde functies voor het delen van media, groepslimieten, statuslimieten en alle andere geavanceerde functies.

WhatsApp Plus APK downloaden

Als je de beperkingen van de officiële versie van de app zat bent, is het tijd om over te stappen op de plusversie. Op deze pagina hebben we de APK WhatsApp Plus Ultima Version  om gratis te downloaden. Je kunt de downloadknop gebruiken om deze app met de nieuwste versie te downloaden en eenvoudig te installeren op je Android.

Download WhatsApp Plus APK

Conclusie

Er zijn honderden WhatsApp Mods en WhatsApp Plus APK komt naar voren als de beste. Met volledige aanpassingscontrole en tientallen thema’s geeft het je een persoonlijke UI-ervaring. Ongeëvenaarde privacyfuncties van deze versie zijn onder andere end-to-end-encryptie, chatvergrendeling, app-vergrendeling en geavanceerde chatinstellingen. Met de spookmodus en onbeperkte anonimiteitsopties blijf je anoniem. Download WhatsApp Plus v12 APK en geef een nieuwe look aan je sociale ervaring op WhatsApp.

FAQs

Waar vind je WhatsApp Plus-updates?

Je kunt de nieuwste versie en alle updates van deze plus-versie gratis vinden op deze website.

Kan ik de WhatsApp-status downloaden met WhatsApp Plus?

Ja, de plus versie komt met een „Status Downloader“ die je helpt om de video & image statussen van anderen te downloaden. Het beste aan deze plusversie statusdownloader is dat hij alle downloads anoniem uitvoert zonder je identiteit prijs te geven.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert